Kampotské korenie a soľ
Dva poklady, ktoré premenia každé jedlo na gurmánsky zážitok. Tým prvým je kampotské korenie. Jeho chuť je štipľavá, ale zároveň rafinovaná, s tónmi ovocia a kvetov. Čierne kampotské korenie zahreje svojou intenzitou, červené prekvapí jemnou sladkosťou a biele vyniká zamatovou jemnosťou s ľahko zemitým dozvukom. A potom je tu morská soľ. Ručne zbieraná z čistých vôd Kambodže v oblasti Kampot. Bez chémie a rafinácie, tak ako ju stvorila príroda.
Pokiaľ chcete mať chuť dokonale pod kontrolou, vezmite do ruky kvalitný mlynček. Čerstvo namleté korenie alebo soľ dodajú pokrmom tú správnu intenzitu a z vás urobia hviezdu každej letnej grilovačky.
Doprajte svojmu vareniu chuť, ktorá má šmrnc, hĺbku a tradíciu.
21 položiek celkom
Značky
Zobrazených položiek: 21